خبر و دیدگاه

بازاریابی در سازمان های خدماتی

 

  بازاریابی را نباید صرفا به موضوع فروش ربط داد، بلکه در پس فروش هر محصول توسعه آن نیز مهم است. این بخش مهم سازمان، بازاریابی است که توسعه فروش محصول را به عهده دارد.

سازمان ها به این جمله ی ماندگار و با اهمیت باید همیشه توجه داشته باشند:

هرگاه کارمندان از سازمان خویش به گونه ی راضی باشند، بدون شک بازاریابی آن سازمان جهت فروش و خدمات پس از فروش محصول نتیجه ی بهتر را در قبال خواهد داشت. 

این کارمندان است که منحیث بازاریاب با رویه و رفتار پسندیده خود می توانند مشتریان را وادار به خرید محصول از سازمان نمایند. میزان رضایت و خشنودی کارمند از سازمان، برای فروش محصول و خدمات مشتریان اهمیت به سزای دارد.

مشتریانی که بار نخست از یک محصول خریداری می نمایند، خیلی با اهمیت است تا کارمند (بازاریاب) یک سازمان بتواند آن ها را با شیوه های برتر بازاریابی در دفعات بعد به مشتریان بالقوه تبدیل نماید. مشتری بالقوه از ابتدا مشتری خاصی نیست، بلکه همان مشتری نخستینی است که با اهمیت و ارزش دادن به بازاریابی سازمان، جهت خرید محصول به مشتری بالقوه تبدیل شده است. 

سازمان های که دارای استراتژی بازاریابی به روز هستند می توانند در بازار کار از رقبا پیشی گیرند و میزان فروش محصول خود را بالا ببرند.

شاید واژه ی بازاریابی در نوشتار و گویش آسان به نظر برسد، اما این واژه ی جادویی، هزاران فرایند پر چالش را در خود جا داده است که میتواند سازمان را به مدارج عالی و مزیت رقابتی به فراز برساند. بازاریابان در افزایش فروش محصول دست بلند دارند. به  این نکته باید توجه داشت که بازاریابی دقیق میتواند جذب مشتری را افــزایش دهد و بر عکس آن میتواند در کاهش مشتری نیز اثر داشته باشد. پس سازمان ها در خصوص بازاریابی برای محصول خود خیلی کوشا و دقیق باشند.

 هنگامی که پیرامون محصول سازمان خود قدرتمندانه فرایند بازاریابی را اجرا می نماییم، مشتری جدید تشــــویق می شود تا یکبار از محصول خرید نماید و بداند آن بازاریابی ای که در حال اجرا است، ارزش خرید محصول را دارد یا خیر.

 در اینجاست که فرایند بازاریابی جهت پایدار بودن مشتری به اجرا گذاشته می شود. بازاریابی سازمان طوری صورت گیرد تا بتوان مشتری ای که در بار نخست از محصول خریداری نموده خیالش را کیفیت و خدمات در قبال محصول راحت ساخته و بخواهد در آینده از آن بار بار استفاده نماید.

هدف کلی استراتژی بازاریابی در یک سازمان، فروش محصول و ارزش مشتری است. محصول می تواند کالا باشد یا خدمات و این موضوع به نوعیت سازمان مربوط است.

باید گفت که هر یک از کارمندان با نظر داشت عضویت در سازمان به نوبه خویش می توانند در مواقع مختلف در افزایش بازاریابی اقدام، به برند سازمان و محصول آن حیثیت پایدار ایجاد نمایند.

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا