خانه » خبر و دیدگاه » آیا ظلمِ وحشت طالبانی کمتر از ظلم آخوندی ایران، بر زنان است؟

آیا ظلمِ وحشت طالبانی کمتر از ظلم آخوندی ایران، بر زنان است؟

نور محمد سلطانی
اختلاف وضع بیدل در لباس افتاده است
ورنه یکسان است خون در پیکر طاووس و زاغ
در حالیکه مرگ بانو مهسا امینی را شدیدا تقبح نموده و تاثرات عمیق خود را حضور ملت شریف و با شهامت، هم زبان و هم فرهنگ ایران تقدیم میدارم و از شهامت و شجاعت مردم در راه تامین عدالت اجتماعی و مقاومت علیه استبداد و زور گویی تمجید و از خداوند برایشان موفقیت خواهانم .
امید وارم خون مهسا ها و رخشانه ها ، فرخنده ها عایشه ها و الهه ها به مثابه جرقه ای در خرمن گند و تعصب قاتلان و جنایت کاران باشد که با آتش آن هست و بود دلالان و دکانداران دین را که خون مردم را بنام دین مینوشند و برگرده های مردم بنام شرعیتِ از خود دراورده به زور شلاق و تفنگ و باروت حکومت میکنند و بنام الله مسلمان کشی میکنند از ریشه نابود نماید .
گرچه زنان باشهامت افغانستان در دوران بیش از یکسال غصب قدرت گروه مزدور در این کشور بار ها بطور متداوم در دفاع از حقوق شان قیام کرده و قربانی داده و حماسه آفریده اند اما برخورد کشور های استبدادی و حکومات مستبد و خونخوار که طبل دیموکراسی و حقوق بشر می‌ نوازند و هر گاه و ناگه زوزه حقوق زن میکشند در برابر رخداد های دوکشور ایران و افغانستان برخورد دوگانه و ۱۸۰ درجه در تقابل همدیگر اند .
تمام شبکات اجتماعی ، روزنامه ها ، جراید و تلویزیون‌های جهان به شمول سران کشور ها در کنفرانس سالانه ملل متحد همه طبل مهسا امینی میکوبند و چنان وانمود میکنند که گویا جهان دگرگون شده و به هر قیمتی که باشد باید رژیم ایران سرنگون شود .
اما همین زوزه کشان دیموکراسی و حقوق بشر با سیاه ترین و جنایت کار ترین گروه و خونخوار ترین تیروریست هایکه حتی نام آنها در لیست سیاه ملل متحد است برخلاف تمام موازین و میثاق های دیپلوماتیک داخل تعامل میشوند با آنها مذاکره و عقد و پیمان میکنند آنها را تمویل و تجهیز میکنند و بر گرده های مردم افغانستان سوار نموده کشور را رسما به آنها تسلیم میکنند .
مگر کشور های استبدادی نمیدانند که گروه مزدور روزانه ده ها مهسا امینی را با شلاق ، با سنگسار ، با تجاوز ، با میله تفنگ و با انتهار و انفجار نابود کرده و میکنند ؟
این در حالیست که چندی قبل دختر پاکستانی تبار بنام ملاله یوسفزی را با تهدید و زور گروه مزدور مانع رفتن به مکتب در پاکستان شده و با مانع شدن یک دختر از رفتن به مکتب گوش مردم دنیا از شور و غوغای مکاران سیاسی کر شد و از ملاله یوسفزی قهرمان ساخته شد جایزه صلح نوبل برایش داده شد و در محافل سیاسی حضور پیدا کرد حتی به سطح جهانی از حالت و اوضاع رقعتبار و نا هنجار زنان کشور ما برای تامین منافع خود سو استفاده و نمایندگی کرد ، و با تمویل ملیونها دالر زندگی خودش با خانواده و اقارب اش تامین شد ولی از سوی همین شغالان مکار دروازه مکاتب بروی ملیونها دختر افغانستانی بسته شد ، زنان و دختران افغانستانی در محضر عام لت و کوب و شلاق زده شد توهین شد و تحقیر شد ، سرنوشت ملیونها زن افغانستانی را بدست گروه مزدور و تیرور و وحشت سپاریدند تا مانند حیوان با ایشان رفتار شود سنگسار شود و بنام الله حلال شود .
مگر گوش جهانیان کر است و چشم شان کور است که فریاد مهسا ها ، رخشانه ها ، الهه ها و فرخنده های کشور ما را نمی شنوند ؟
مگر خون جوانان و بانوان ما رنگ دیگر دارد ؟ مگر حجاب جبری بالای زنان کشور ما به زور شلاق و تفنگ و سنگسار تحمیل نمی‌شود ؟
پس چرا جهان خاموش است و بیتفاوت ؟ گویی خود شان عامل اصلی این جنایت است و بس .
ممکن است تصویر ‏‏‏‏۷‏ نفر‏، ‏افراد می‌ایستند‏‏ و ‏نوشتار‏‏ باشد

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

Copyright © Jawedan.com